نشست های علمی و تخصصی

اولین نشست عمومی دانشجویان دکتری دانشکده جغرافیا, سخنرانان مدعو: آقایان دکتر نظرالفکی از سازمان جهانی بهداشت(WHO) عنوان سخنرانی: Healthy Village «, دکتر بهلول علیجانی از دانشگاه تربیت‌معلم, عنوان سخنرانی: شیوه‌های پژوهش در جغرافیای طبیعی, دکتر عبدالرضا رکن‌الدین افتخاری از دانشگاه تربیت‌مدرس, عنوان سخنرانی: پژوهش و جهانی شدن و آقای دکتر  محمدتقی رهنمایی از دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران, عنوان سخنرانی: ویژگی‌های یک رساله دکتری,  ۱۵ آبان‌‌ماه ۱۳۸۴, ساعت ۱۲-۳۰/۸, تالار کمال, دانشکده ادبیات دانشگاه تهران

- نشست تخصصی در مورد سنجش آلودگی هوای کلانشهرها, سخنرانان مدعو: آقایان دکتر زواررضا از دانشگاه انتربوری نیوزیلند و مهندس سعیدی مدیر شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران, ۱۷ بهمن‌ماه ۱۳۸۴, ساعت ۱۲-۹, تالار کمال, دانشکده ادبیات دانشگاه تهران

- سیستم‌های اطلاعات مکانی همراه (Mobile GIS) و نقش آن در مدیریت بحران, سخنران مدعو: آقای دکتر محمدرضا ملک از سازمان نقشه‌برداری کشور, ۱۵ اسفندماه ۱۳۸۴, ساعت ۱۲-۱۰, تالار کمال, دانشکده ادبیات دانشگاه تهران

- تکنیک‌ها و روش‌های ارایه اطلاعات جغرافیایی بر روی اینترنت و اینترانت (Web GIS), سخنران مدعو: آقای دکتر حسنعلی فرجی سبکبار از دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران, ۱۵ اسفندماه ۱۳۸۴, ساعت ۱۲-۱۰, تالار کمال, دانشکده ادبیات دانشگاه تهران

- نظام مدیریت مجموعه های شهری و ارائه راهکارهای مناسب, سخنرانان مدعو: آقایان دکتر علی عسگری از دانشگاه یورک کانادا و دکتر غلامرضا کاظمیان از دانشگاه علامه‌طباطبایی, ۲۴ مردادماه ۱۳۸۵- ساعت ۱۶-۱۴, تالار باستانی پاریزی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران.

- جغرافیای اجتماعی فرانسه در ابتدای قرن بیست و یکم, سخنران مدعو: آقای دکتر رابرت ارن از دانشگاه کان فرانسه, ۲۳ آبان ۱۳۸۵, ساعت ۳۰/۱۱ – ۰/۱۰, تالار کمال, دانشکده ادبیات دانشگاه تهران.

- تحلیل فضایی شهر تهران با استفاده از روش های کارتوگرافیک همراه با معرفی و رونمایی اطلس کلانشهر تهران, سخنران مدعو: آقایان دکتر سیدمحسن حبیبی استاد شهرسازی دانشگاه تهران و دکتر برنارد هورکاد از CNRS فرانسه, دوشنبه مورخ ۳۰/ ۱۱/۸۵ ساعت ۱۲- ۱۰, تالار باستانی پاریزی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران.

- سازماندهی نواحی عقب مانده از طریق تولید کنترل شده ناپایداری ها, سخنران مدعو: آقایان دکتر ایوان اوناش و واسیلی سیمیولانو اعضای انجمن جغرافیدانان رومانی, ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ساعت ۳۰/۱۳ لغایت۰/۱۵, تالار اجتماعات, دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران.

- تنظیم فضاهای زیستی در جلگه گیلان, سخنران مدعو: آقای دکتر کریستیان برومبرژه, رییس انجمن ایران‌شناسی فرانسه, ۲۷ آذرماه ۱۳۸۶, ساعت ۳۰/۱۵ – ۰/۱۷, تالار اجتماعات, دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران.

- زندگی در مناطق خشک, سخنران: آقای دکتر محمد سلمانی (عضو هیأت علمی وابسته مؤسسه جغرافیا), سه‌شنبه مورخ ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ساعت ۱۷, تالار اجتماعات انجمن ایران‌شناسی فرانسه در ایران.

- فرم شهری و الگوهای ارتباطی؛ مطالعه موردی: آمریکای شمالی، سخنران مدعو: آقای دکتر علی مدرس, استاد دانشگاه کالیفرنیای شمالی آمریکا, ۲۵ آذرماه ۱۳۸۷, ساعت ۱۰ لغایت ۱۲, تالار اجتماعات دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران.

- وضعیت جغرافیا در دانشگاه‌های آمریکا، سخنران مدعو: آقای دکتر علی مدرس, استاد دانشگاه کالیفرنیای شمالی آمریکا, ۲ دی‌ماه ۱۳۸۷, ساعت ۱۰ لغایت ۱۲, تالار اجتماعات دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران.

-همایش ملی قشم، تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و چشم انداز آینده

یران گرامی ترین میراث نیاکان و پاکان و قشم جلوه ای از هنر نمایی معمار آفرینش، آن نگین ناشناخته ای است که از دیر باز بر تارک خلیج فارس می درخشد.

همایش ملی قشم، تولید ملی، کارو سرمایه ایرانی و چشم انداز آینده مغتنم فرصتی است تا با همت و جهد دانشگاهیان این مرزو بوم، گرد غبار از سیمای ناشناخته و جلوه های بی نظیر طبیعی و تونمندیهای بالقوه آن بزداید و کانونی باشد در جذب سرمایه های منطقه ای، جهانی و چشم اندازی روشن در ترسیم جایگاه حقیقی و واقعی آن در تحولات ملی و بین المللی. توفیق رفیق راهتان باد.

دکتر حیدر لطفی

دبیر همایش ملی قشم، تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و چشم انداز آینده